Counter Strike Full Türkçe [Bot] Torrent İndir




Piyasaya sürülmesinin üzerinden nerdeyse 15 yıl geçecek ancak oyun hiç eskimedi ve yeni nesiller tarafından da beğeniyle oynandı. Önce 1.5 sürümü ile, daha sonra da 1.6 sürümü ile oyuncuların bir numaralı seçimi olan CS 1.6 sürümünü sizlere sunuyoruz.








Teröristlere karşı özel polis timlerinin çatışmasını konu alan oyunda, onlarca farklı haritanın yanı sıra,bomba imha ve rehine kurtarma gibi senaryolar da bulunuyor.
20'ye yakın silah ve ekipman çeşiti sayesinde, dilerseniz profesyonel bir askeri canlandırabilir, veya deneyimli bir keskin nişancı olabilirsiniz.
Steam aracılığı ile Half-Life, Counter-Strike ve Counter-Strike Condition Zero gibi oyunlarıda bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kullanıcı odaklı arayüzü sayesinde kurulumu ve kullanımı oldukça kolaydır.

Steam dijital içerik yönetimi için geniş bantlı bir platformdur. Şu anda Valve oyunları aynı çatı altında oynabilmektedir. Yazılım özellikeri ise en son valve oyunlarını indirebilme, güncellemeleri otomatik yükleme, oyun oynarken arkadaşlarınız ile sohbet imkanı, en iyi sunucuları listeleme ve arkadaşlarınızı bulma.
Sitemizde verdiğimiz linkten kolaylıkla indirebilirsiniz...








Son Yazılar

Kategoriler

Full Program Yuvasi


KRCC SYSTEM TECHNOLOGY

İzinsiz Dosya Paylasımı Yasaktır.

Sayfa Görüntüleme

Language

Arabic Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

Full Program Yuvasi

Copyright 2015 KRCC SYSTEM TECHNOLOGY

Telif Hakkı

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri,mail yolu ile bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde Kaldırılıp size dönüş yapılıp gerekli bilgi verilecektir.

İletisim:fullprogramyuvasi@gmail.com adresine mail atın

Copyright© 2015 Tüm Hakları Saklıdır

Site Güvenligi